El grup municipal de Compromís ha exigit al govern municipal que porte al pròxim ple de setembre de manera urgent l’acceptació de la delegació de competències per a la construcció del CEE El Somni dins del Pla Edificant de la Conselleria d’Educació

Aquest seria l’últim tràmit perquè poguera licitar-se i construir-se aquest centre d’educació especial que es va aprovar la seua tramitació inicial al desembre de 2019.

“Que la delegació de competències ja estiga preparada evidència que la polèmica escenificada pel Bipartit sobre la construcció d’aquest centre amb Julia Llopis i Luis Barcala, i amb l’actuació de Manresa com a artista convidat desdiciendose els uns als altres sobre El Somni, no és més que un sainet que reflecteix el boicot sistemàtic del govern de dretes al Pla Edificant”, ha remarcat Natxo Bellido, portaveu de la coalició.

Des de la formació progressista han insistit que la conselleria de Vicent Marzà ha fet els deures accelerant els tràmits d’aquest centre perquè es construïsca com més prompte millor i tenint sensibilitat per a escoltar a la comunitat educativa del Centre d’Educació Especial El Somni.

“Ara toca que l’Ajuntament deixe de desviar l’atenció pública i muntar embolic amb l’educació pública, el major ascensor social i recurs imprescindible per a acabar amb les desigualtats. Si volen potenciar com diuen l’escola pública han de començar a portar avant el Pla Edificant que està funcionant en tots els Ajuntaments, independentment del seu color polític, excepte a Alacant. Els reptem al fet que porten la delegació de competències d’urgència al pròxim ple de setembre per a accelerar al màxim la seua tramitació. Ha arribat el moment de construir aquest col·legi com més prompte millor”, ha conclòs Rafa Mas, regidor de la coalició